GOLF

La Finca!

Den här banan är en som jag kallar motorvägs bana. Stora breda fairways och enorma greener men banan är lång. Banan är väldigt vacker och en njutning att spela. Man ser att de har tänkt till när den byggdes. Jag säger bara spela och njut!! Klicka på bilderna för att komma till de olika hemsidorna

Altorreal!

En av mina största favoriter, kuperat men inte allt för långa hål. Banan ligger vackert uppe på en höjd och man har en otrolig utsikt. Banan har en bra variation på hålen så den blir inte tråkig. Altorreal är värd att spel, men ha boggy eller vagn!!

Villamartin!

Villamartin är en fin och lättspelad bana. Banan har några hål som är underbara som hål 5 par 5, hål 11 par 5 När du är på sista hålet så är det en härlig känsla när man närmar sig greenen och klubb huset.

Den här banan ska spelas!!

Las Colinas!

Jag har inte själv spelat Las Colinas, men jag har hört att det är en av Costa Blancas finaste banor. Det ända negativa om banan som jag har hört är att det är dyrt att spela på den!

Las Ramblas!

Har spelat på banan en gång och det är en fin bana, men slår du långt så är många hål dolda och svårt att se vart du hamnar. Las Ramblas, Las Colinas, Villamartin och Campoamor ligger så nära varandra så man nästan kan nå varandra med en driver.

Lo Romero!

Lo Romero är en trevlig bana som är lätt att ta sig runt på, den är inte så kuperad och den har många roliga hål. Men hål 18 är tuff, greenen är en ö så man måste få stopp på bollen.

Roda!

Roda är en bra bana att starta sin golf vecka på, den är som La Finca en som jag kallar den motorvägs bana. Banan är väldigt plan ej kuperad, det är bra längd på hålen också. Den här banan ligger närmas huset som vi hyr ut ca 500m. En bra bana att starta på!!

La Serena!

Den här banan ligger i södra delen av vår stad. Den är inte kuperad men lite kinkig, det är vatten på 16 av 18 hål så håll tungan rätt i munnen. Väl värd att spela på! Se bilder!

La Manga!

Jag säger bara La Manga! 3st 18 håls banor och som är i ypperligt skick. Har inte spelat någon av banorna, men har bara hört lovord. Dyrt att spela och dom är hårda på klädkoden.

Det finns många bra banor i närområdet och många banor att utforska!

GOLFA LUGNT!!

© Peter Reindl 2019 All rights reserved